Bio

Na in 1998 een relatie te hebben gekregen met een rapper afkomstig uit Frankrijk waarvan zij in 1999 beviel van haar dochter ”Faith” werd haar beginnende veel belovende carrière moedwillig beëindigd. Jaren vol extreem geweld en ellende volgde met als dieptepunt dat zij in 2007 inmiddels hoogzwanger van haar derde dochter door haar laatste partner op gruwelijke wijze gedurende een hele nacht mishandeld werd onder bedreiging van een mes. De rapper en haar ongeboren kind ”Joy” overleven ”De Nacht” wonder boven wonder ter nauwe nood. Jaren van revalidatie volgden

in 2012 is word Queen P ontdekt door de Amerikaanse HipHop Legende Kurtis Blow die zwaar onder de indruk is van deze talentvolle dame en dringt haar terug te komen in de muzie
in dat jaar brengt zij het autobiografische nummer geproduceerd door de Nederlandse HipHop pionier LTH genaamd ”Look Forward” uit waarin zij spreekt over de jaren dat zij afwezig was en gevangen zat in een wereld van geweld en ellende en bemoedigd zij anderen om vooruit te kijken naar de hoopvolle toekomst die voor ligt.
Ook brengt zij samen met Kurtis Blow en de bekende DJ Tomekk het nummer ”Real HipHop” uit en gooit haar Gospel nummer ”God Maakt Vrij” hoge ogen.

In 2016 brengt Uitgeverij Kok het boek ”Queen P Een Bewogen Leven” uit geschreven door Linda Bruins Slot in dit boek doet de rapper letterlijk een boekje open over haar leven en carrière het boek is binnen 5 dagen uitverkocht.

Queen P haar verhaal,muziek & poezie bemoedigd wereldwijd veel mensen de veelzijdige vrouw staat bekend om haar oprechtheid en openheid en liefde voor God en voor de mensen en komt zij op veel uiteenlopende plekken om mensen te bemoedigen. In 2018 zal de vertaling van het boek”Queen P” uitkomen in America met de bijbehorende nummers.

Deel dit bericht met je netwerk.