RIYOS

Met grote vreugde mag ik bekendmaken dat ik ambassadrice ben geworden van een geweldig kinderhuis, school en opvang in Suriname. Het is voor mij een grote eer dat ik door de oprichters van stichting RIYOS gevraagd ben om samen met hun een toekomst aan kansarme kinderen te mogen bieden.Ook u kunt meehelpen aan een hoopvolle toekomst voor deze kinderen! Bestel mijn boek ‘Queen P – Een bewogen leven’ en u helpt ook mee! Een deel van de verkoop van mijn boek wordt gedoneerd aan deze prachtige kinderen van stichting RIYOS.

——-
De stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen en hun families ongeacht afkomst of religie.

Stichting RIYOS heeft een Dagopvang en Crisisopvang in SURINAME! In de Crisisopvang worden kansarme, verwaarloosde en misbruikte kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar opgevangen.

De Dagopvang is een opvang waar kansarme en niet-kansarme kinderen worden opgevangen. Het aantal kansarme kinderen die de opvang bezoeken groeit gestaag. In 2,5 jaar is de Dagopvang gegroeid van 3 naar 50 kinderen. Kinderen met ontwikkel- en leerachterstanden krijgen extra aandacht en begeleiding. De afgelopen jaren zijn er hele mooie resultaten bereikt met het werk dat stg RIYOS in het district Para doet.

De stichting heeft het verlangen om door Gods liefde een helpende hand, geborgenheid en hoop te bieden aan kinderen en hun families die dit zo hard nodig hebben.

Bron: geef.nl

Deel dit bericht met je netwerk.