Boekingsaanvraag

Queen P boeken voor een optreden? Queen P haar verhaal, muziek & poezie bemoedigd wereldwijd veel mensen. De veelzijdige vrouw staat bekend om haar oprechtheid en openheid en liefde voor God en voor de mensen. Zij komt op veel uiteenlopende plekken om mensen te bemoedigen.

Spreekbeurt:
Hierin neemt Queen P je mee in haar aangrijpende levensverhaal. Zij verteld over haar dieptepunten en hoogtepunten die zij heeft gekend in haar leven. Een verhaal over verdriet, teleurstelling, liefde, geloof en hoop. Een verhaal waar iedereen zich op bepaalde vlakken in zal herkennen.

Optreden:
Een boeiend optreden waarin u niet alleen zult geamuseerd worden door de muziek, maar ook geraakt zult worden door de prachtige boodschap in de teksten.

Rap Workshop:
Een interactieve en educatieve rap workshop waarin u een leuke ritmetraining krijgt. Samen met Queen P maakt u een Rap/Poëzie die puur vanuit het hart is geschreven.

Motivational Speech / Voorlichting:
Een preventieve en leerzame voorlichting/speech waarin Queen P als ervaringsdeskundige uitlegt hoe sommige situaties voorkomen kunnen worden. Tevens bemoedigd Queen P anderen met haar verhaal en geeft zij handvatten voor de toekomst.

Queen P is o.a. gespecialiseerd op het gebied van Criminaliteit,(zinloos)geweld, pesten, dak en thuislozen, mishandeling etc.

Boekingsaanvraag

 

Verificatie

Deel dit bericht met je netwerk.